neděle 11. září 2016

Bookstagram #1

Jako milovník fotografování jsem podlehla i instagramu. Spousta lidí nechápe, co na tom vidím, ale já se prostě ráda kochám povedenými snímky a zároveň mám alespoň částečnou potřebu někam snímky, které vyfotím filtrovat. Samozřejmě vím, že v tom nejsem sama a znám spoustu (nejen) knižních bloggerů, kteří si užívají prohlížení fotek se spoustou knih. A z toho důvodu, bych se s vámi chtěla podělit o to, jaké knižní instagramy sleduji a zároveň budu ráda, když se v komentářích podělíte vy. V těchto článkách budu tedy zveřejňovat vždy 3 bookstagramy + jeden neknižní instagram (občas bude o jídlo, jindy třeba o umění a někdy dokonce i o módě).

Bookstagram plný krásných knih, funko pop figurek a jiných kouzelných knihomolských doplňků v chladnějších a trochu temnějších barvách, přesně jak to mám ráda.

@overflowingshelf
Bookstagram, který určitě ocení milovníci Harryho Potter, květin a vintage stylu.

Nejedná se o stoprocentní bookstagram, ale přesto je plný krásných fotek, ze kterých vyzařuje tolik emocí. Tahle slečna zkrátka umí fotit! A navíc je z České republiky.

Opět trochu temnější instagram, na kterém můžete vidět spoustu dobrého jídla, kávy, architektury a sem tam i nějakou tu knihu.


A kdo jsou vaši oblíbenci?

6 komentářů:

  1. Skvělé tipy :) Krásné fotky s knížkami mám také ráda, a na bookstagram občas kouknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se tipy líbí a snad se ti budou zamlouvat i v příštím článku ;)

      Vymazat
  2. Já jsme na instagramu hodně ujížděla asi tak rok nebo dva zpátky, nicméně poslední dobou mě to nějak přešlo. Příspěvky mě nebavilo ukládat na tisíc míst, a tak jsem se omezila na blog - a koneckonců na blozích ostatních také narážím na krásné fotky, i když je pravda, že ten instagram přece jen svoje kouzlo má.

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já právě instagram beru i jako takový vývod, abych právě blog nezahlcovala všelijakými fotografiemi. A fotkami se kochám ráda pořád a všude, takže proto jsem instagramu stále věrná :) Ale s tím, že se na blozích dají nalézt krásné fotky, máš rozhodně pravdu :)

      Vymazat
  3. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat