pondělí 23. února 2015

Mé zájmy - kreslení

K tomuto tématu toho sice nemám až tak moc co říct, ale i přesto si myslím, že si zaslouží, abych se o něm zmínila.

Ke kreslení (někdy i malování) jsem se dostala úplně jednoduše přes svou rodinu. Můj taťka i bratr kreslí moc krásně. Bratr je celkově hodně kreativní a nadaný. Je pro mě strašně náročné, žít v jeho stínu. Celkově se vyskytuji mezi lidmi, kteří jsou dosti kreativní a tak se cítím poměrně špatně.

Pro ukázku zase nahrávám pár fotek, kde můžete vidět něco z mé tvorby. S některými výtvory jsem vcelku spokojená, ale povede se mi jen minimum kreseb a navíc umím kreslit jen podle předlohy, ne z hlavy.


V poslední době kreslení nevěnuji moc času, což mě trochu mrzí. Ještě že mám ve škole stále „výtvarku“ a mohu si v klidu tvořit alespoň tam.

S malováním vlastně souvisí i můj design na blogu. Ten jsem také sama malovala. A i když je takový lajdácký, mám ho vcelku ráda.

Asi už nemám, co více bych vám k tomu řekla. Snad jen to, že i přes mou nešikovnost mě kreslení dosti baví, protože se u toho většinou příjemně uklidním.







7 komentářů:

  1. Veru, ani ja sa nevenujem kresleniu tak často ako by som chcela (mala) :D :D Aj keď chodím na umeleckú, tak sa k tomu dostanem maximálne raz do týždňa! :(
    Veľmi pekné výtvory :) Ten foťák... high class :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký obor přesně studuješ?
      Děkuji :)

      Vymazat
    2. Grafika :3 Keď pretrpím prvé dva roky ručného kreslenia, tak ma v tretiaku konečne pustia za počítač :D Kruté svinstvo a podvod :D

      Vymazat
  2. Skvělé výtvory, já neumím malovat vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  3. Za pár let budeš kreslit dokonale. Nezdá se to, ale fakt to chce jen čas strávený cvikem, což víš a já zase plácám. Asi to mám stejně - jsem ve fázi pozorovací a z hlavy bych nic obdivuhodného nevytvořila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím, ale děkuji za důvěru. Jo, je pravda, že je to hodně o tom cviku, pro mě je někdy strašně těžké pokračovat v kreslení dál, když vidím, jak jsou ti lidé kolem mě šikovní...

      Vymazat