čtvrtek 22. ledna 2015

Nezadaná - mini recenze

Autor: India Desjardins & Magalie Foutrier
Rok vydání: 2014
Nakladatelství: Motto
ISBN: 978-80-267-0121-7
Počet stran: 64

Anotace: Po několika bolestných rozchodech se Nezadaná rozhodla, že bude žít sama, bez partnera a spokojeně. Když si ale po nějaké době uvědomí, že jediný muž, který ji v poslední době viděl nahou, je její lékař, musí se zamyslet… Je opravdu single život tak skvělý?


Když jsem poprvé spatřila obálku této knihy, bylo mi jasné, že si jí chci přečíst. Když jsem si zjistila, o čem by komiks měl být, byla jsem ještě zvědavější na jeho zpracování.

Ilustrace se mi líbili opravdu hodně. Působí takovým milým a optimistickým dojmem. I zvolené barvy působí libě. Myslím, že Magalie Foutrier odvedla skvělou práci.

Vzhledem k tenkosti knihy ji přečtete během pár minut. Po mém prvním přečtení jsem byla zklamaná. Od komiksu jsem čekala poměrně hodně a těšila jsem se, jak se u něj nasměji. Bohužel mě příběh, pokud se to tak u tohoto komiksu může nazvat, až tak nezaujal. Knihu jsem prolistovala ještě jednou. To už si mé sympatie získala trochu více.

V některých fázích jsem se zasmála, jindy jsem soucitně kývala hlavou. Některé stránky jsem však přešla bez projevu větších emocí.

Původně jsem přemýšlela, že knihu ohodnotím dvěma hvězdičkami. Nakonec jsem byla mírnější a knize uděluji hvězdičky tři, protože přeci jen má své kouzlo.  


Celkové hodnocení:  3/5


4 komentáře:

  1. Pekná recenzia a krásne fotky. :)
    Komiksy síce nečítam, ale toto by mohlo byť celkom dobré. :) Ďakujem za tip. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Ty komiksy jsou takový příjemný oddech :) Není za co

      Vymazat
  2. Páni,na pohled to vypadá zajímavě :-). Nemohla bys mi dát na sebe prosím e-mail? Chtěla bych se Tě na něco zeptat :).

    OdpovědětVymazat