sobota 5. září 2015

Měsíční chvástačka | Květen - Srpen 2015

Toto meme tu teď poměrně dlouho nebylo, takže teď jsem chvástačku narychlo nafotila (za hodinu odjíždím do Slovinska), abych dohnala své resty.


KVĚTEN:
Na fotce mi chybí kniha Čarovná od Alex Flinn. Tu jsem již přečetla, zrecenzovala a věnovala do soutěže.
Merlinův les je šestým dílem ze série Les mytág od mého oblíbeného Roberta Holdstocka. Sehnala jsem ji na aukru za docela dobrou cenu, takže z toho nákupu mám radost.
Další knihou, co jsem získala v květnu, je recenzní e-kniha Ostrov lhářů. O tom jak mne nadchla, si můžete přečíst v mé recenzi. Už plánuji, že si ji pořídím v papírové podobě v angličtině.

ČERVEN:
V červnu jsem si konečně pořídila první dva díly anglického Harryho Pottera. První jsem již přečetla (a pravděpodobně bude i recenze) a druhý jsem začala číst včera.
The Pointless Book je kniha od youtubera Alfieho Deyese, kterého sleduji. Upřímně do byl jediný důvod, proč jsem si knihu pořídila. Zatím jsem splnila pár úkolů a recenzi také plánuji.

ČERVENEC:
Během nějakých letních slev jsem si pořídila druhý díl série Trochu jiný penzionát, Úklony a úklady. Zatím jsem se ke knize nedostala, ale určitě to mám v brzké době v plánu.
Knihu Trosečníkem v drsné přírodě jsem dostala na táboře, za první místo v bodování (To se mi snad za celý život nepodařilo. Ale byl to můj poslední tábor v roli dítěte, tak jsem se musela pořádně snažit a povedlo se)
Jako recenzní e-knihu jsem si vybrala Babička pozdravuje a omlouvá se. Recenzi si již můžete přečíst na blogu.

SRPEN:
Les kostí jsem sehnala za skvělou cenu na aukru (o pár dnů později vyšel inzerát, kde byl úplně za směšnou cenu 50 Kč, ale to už jsem knihu měla. I přesto mě to netíží, protože kniha je vcelku nesehnatelná a já ji mám za 200 Kč i s poštou). Knihu jsem sice už četla, ale neměla jsem ji doma.
Další kniha ze série Les mytág - Brána ze slonoviny, brána z rohu. Na tu jsem narazila v jednom internetovém knihkupectví a koukala jsem na to s otevřenou pusou, protože se také jedná o knihu, která normálně není k sehnání.

No a tak se to stalo. Konečně mám kompletní sérii Les mytág <3

Nakonec ještě všechny knihy z chvástačky pohromadě.


Máte některou z knih? Nebo si chcete nějakou pořídit?
Co jste četli a jak se vám to líbilo?

Mějte se krásně. Já se tu zase objevím nejdříve za týden v neděli.

9 komentářů:

  1. Krásné přírůstky! Tyhle obálky k HP miluju, škoda, že je nemáme taky :(

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné knihy :)
    Ostrov Lhářů a Babička pozdravuje a omlouvá se bych si chtěla také pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ostrov lhářů je úžasná kniha! Taky jsem měla tu čest si ji přečíst :3

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, nominovala jsem tě do Mišmaš TAGu na svém neknižním blogu (http://mylifeinchocolateland.blogspot.be/2015/09/the-mishmash-tag.html) do vyplňování tě nenutím, ale pokud se ti bude chtít článek napsat, budu moc ráda :)
    Promiň za zkopírovaný komentář...

    OdpovědětVymazat
  5. ten Harry Potter vypada krasne... taky bych ho chtela v originale :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné knihy :-). Taky mám za srpen dvě nové knihy HP :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé knížky. :) Takového Harryho Pottera bych chtěla strašně moc, je úplně úžasný. Jinak, taky jsem letos v létě četla Babička pozdravuje a omlouvá se, bylo to skvělé, recenzi si můžeš přečíst na blogu. :D

    OdpovědětVymazat
  8. pro Bránu ze slonoviny bych klidně i vraždila, které knihkupectví to bylo, prosím?

    OdpovědětVymazat
  9. pro Bránu ze slonoviny bych klidně i vraždila, které knihkupectví to bylo, prosím?

    OdpovědětVymazat