pondělí 15. června 2015

Book swap

Měla jsem strašnou chuť pořádat s někým swap. Marky se rozhodla, že do toho se mnou půjde, za což jí moc děkuji (A samozřejmě také děkuji za balíček, který mi udělal radost :)).

Řekla jsem si, že při té příležitosti rovnou natočím i video a neviděla jsem za tím nic složitého.Bohužel baterka ve foťáku má již něco za sebou a tak se neustále vybíjela, takže jsem musela foťák neustále vypínat (Můžete si všimnout i změny oblečení a mokrých vlasů, protože během nabíjení baterky jsem si skočila do sprchy) 

To jsem si navíc neuvědomila, že bratrův foťák natáčí do .MOVu, tedy do formátu, s kterým nic neumí pracovat. Stahala jsem si tedy konvertor do formátu .avi. Bohužel jsem po překonvertování zjistila, že konvertuje do .MPEG4, který movie maker také nepodporuje. A tak jsem hledala další konvertor. Tentokrát se mi naštěstí podařilo najít ten správný a už se zdálo, že dám vše jednoduše dohromady a bude.
Bohužel nastala další komplikace. Můj notebook už není nejmladší, takže ani nejrychlejší. Navíc se poslední dobou přehřívá a tak se mi párkrát během tvoření najednou vypnul. 
Dále jsem zjistila, že mi z nějakého důvodu nejde vystřihnout například kus videa (proto prosím omluvte tu délku). A pokaždé, když jsem se pokusila do videa vložit titulky, movie maker se vypnul.Nakonec jsem si s tím naštěstí nějak poradila. 

Ale konečně tu máte video, tak doufám, že si ho užijete :)

3 komentáře:

  1. Krásný balíček, určitě musel potěšit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tys nezapomněla! Ještě jednou promiň za tu knihu, ale snad balíček potěšil... Jak už jsem říkala, já skákala až ke stropu - poučím se do příště a dám ti tam víc knih. Musím říct, že mě to vůbec nenapadlo :D Pěkné video :)

    OdpovědětVymazat
  3. podobný projekt jsem viděla na jiné téma, knižní ještě ne, ale je super vidět, jak to ,,funguje". mít člověk dost nápaditosti, jdu do toho též

    OdpovědětVymazat