středa 22. října 2014

Kolaudační soutěž - vyhlášení

V neděli osmnáctého října byla ukončena soutěž o knihu Erebos.
Nejprve bych ráda začala jakousi vykecávací částí, protože se chci vyjádřit k těm věcem, které jste mi psali. Také vám chci představit svůj vzhled, který jste hádali v soutěži.
Chápu, že spousta z vás těch spousta keců přeskočí a rovnou se vrhne dolů, aby se dozvěděla zda jsou právě oni ti šťastní výherci. Ano, já to chápu, také jsem zvědavá - ani já sama zatím nevím, kdo vyhrál. Avšak i přesto chci, abyste věděli, že mi záleží na tom názoru a proto se zkrátka musím vyjádřit.


Co se vám líbí a nelíbí...
Více z vás mi chválilo záhlaví, to mne opravdu potěšilo. Někomu se sice zdál design příliš jednoduchý, ale já sama zastávám ten názor, že v jednoduchosti je krása. Navíc jednoduchost je dle mého rozhodně lepší, než přeplácané designy s zářícími barvami, ve kterých se mi těžko orientuje.
Také se několikrát objevil názor, že by to chtělo nějak zapracovat na menu. Ano, ano... to také plánuji, ačkoliv zatím vůbec nevím, co s ním. 
Stejně tak se musím zmínit i o jednotném seznamu recenzí. Také ho mám v plánu, ale zaprvé ještě nemám tolik recenzí a zadruhé jsem ještě nevymyslela, podle čeho ho budu řadit.
Pak tu bylo více názorů na články - někomu se líbí recepty, někomu naopak a tak dále. Samozřejmě jsem i za tyto názory ráda, ale aktuálně toto nijak měnit nebudu.
Moc mě ale potěšili vaše reakce na mé recenze :) Nikdy jsem si nemyslela, že někdo k nim má takový kladný vztah, takže moc děkuji.
Jaká jsem...
Názorů na můj vzhled se v soutěži objevilo několik. Upřímně bylo opravdu zajímavé, to číst. 
Každopádně skutečnost je taková, že jsem malá hubená dívka s malými ňadry, které do půlky zad splývají husté a neustále se cuchající vlasy, jejichž barva je těžko identifikovatelná. Jedná se o něco mezi hnědou, zrzavou a červenou. Dříve jsem oči mívala krásně modré, teď jsou více do šedivé. Obličej mám spíše kulatý a nos mám trochu nahoru - pravděpodobně za to můžou mé občasné egoistické nálady ;). 
Co se oblečení týče, nosím převážně černou. Zkrátka se v ní cítím dobře. 
Pokusila jsem se i o svůj autoportrét. Snažila jsem se, aby ladil s mým designem, tak jsem ho udělala tím samým stylem. No v rámci možností se mi to podobá, i když ten obličej je až příliš oválný.

Vyhlášení...
Původní plán byl, že jeden vylosovaný získá knihu a druhý nejaktivnější získá záložky. Ohledně knihy se nic nemění, ale vzhledem k tomu, že v této soutěži by se aktivita posuzovala vcelku špatně, rozhodla jsem se, že to udělám jinak. Vylosuji další dvě jména a oba vylosovaní získají záložky.

Knihu Erebos, záložky a placku získává Lucy! Gratuluji :)

Maci56 vyhrává záložky a placku, gratuluji!

A poslední gratulace patří DominiceCouf, která obdrží taktéž placku a záložky.

Vy, kteří jste nevyhráli, nesmutněte! Třeba se vám poštěstí při další soutěži, ať už to bude víkendová soutěž o záložky či například připravovaný halloweenský knižní hop.

Nakonec musím ještě jednou poděkovat nakladatelství Fragment za poskytnutí výher do soutěže.

Ještě jednou gratuluji výhercům a děkuji všem čtrnácti účastníkům.


3 komentáře:

  1. Gratuluji :)
    Ha, alespoň v něčem jsem tě trefila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a také jsi se trefila s tou zvídavostí. Neustále jsem něčím fascinována :)

      Vymazat